Despre noi

 

Infiintata in Cluj-Napoca de un grup de ingineri cu experienta in telecomunicatii si marketing, DIALCOM Systems este furnizor de echipamente SIEMENS - Germania si distribuitor sisteme de securitate Mobotix.

Proiecte de viitor

Dialcom Systems ofera servicii de telecomunicatii, networking si securitate la cel mai inalt nivel. Tendinta catre convergenta voce-date, determina DIALCOM Systems sa-si extinda activitatea, orientandu-se si spre domenii aditionale cum ar fi: cablari, retele structurate si aplicatii de date.

Preocuparea majora in ultimul an o reprezinta largirea domeniului de servicii furnizate, firma oferind consultanta in comunicatii, training, planning, desing, implementare, optimizare a retelelor VoIP, precum si al gamei de echipamente livrate. Pentru a satisface pretentiile mereu crescande ale pietei din Romania, e necesarã promovarea de solutii bazate pe echipamente hardware si software de ultima ora în domeniu. Intr-o piata in continua dezvoltare, grija pentru clienti se manifesta prin imbunatatirea si dezvoltarea continua a retelelor de voce si date, ce conduc la cresterea competitivitatii si productivitatii lor cat si prin diversificarea echipamentelor terminale, atât a celor celulare (DECT) cat si a celor multimedia (internet, videotex, videotelefonie).

Servicii de calitate - respect pentru clienti

Echipamentele de ultima generatie, suportul tehnic si logistic asigurat de specialistii nostri determina o crestere a calitatii serviciilor oferite si respectarea cerintelor clientilor.

 

  • Echipamente telecomunicatii, cablari structurate, asistenta tehnica, service, garantii.
  • Tehnologia UTP, fibra optica sau wireless, pentru solutii optime in comunicatie si prelucrarea datelor.
  • Detectori, senzori incendiu, sisteme antiefractie, control acces, supraveghere video, interfonie.