Telecomunicatii

"Domnule Watson, vino aici, am nevoie de tine."

Cu aceste cuvinte istorice Alexander Graham Bell l-a chemat pe asistentul sau Thomas Augustus Watson prin asa numitul "telefon" si o industrie a luat astfel nastere.

Locatie: Piata Exeter nr. 5, Boston, Massachusetts
Timp: seara, 10-martie-1876

DIALCOM Systems a dezvoltat acest domeniu prin instalarea de centrale telefonice, cat si prin realizarea unor sisteme integrate de comunicare vocala, transmisie de date si comunicatii radio. Un alt segment din acest domeniu il reprezinta cablarea structurata, unde realizarile sunt notabile.

Compania ofera garantie, asistenta tehnica si service pentru echipamente de telecomunicatii.

Sectorul comunicatiilor este unul dintre cele mai dinamice sectoare ale economiei si reprezinta suportul pentru multe alte ramuri economice. Comunicatiile s-au dezvoltat in ritm alert in Romania, in ultimii ani, telefonul mobil a devenit un produs de larg consum, iar Internet-ul, un instrument indispensabil de comunicare a numerosi romani, persoane private sau agenti economici. Rolul major jucat de comunicatii in societatea romaneasca si cea internationala implica o admnistrare flexibila si eficienta a acestui domeniu considerat prioritar.

Dialcom Systems vine in intampinarea cerintelor clientilor cu o oferta atractiva in domeniul telecomunicatiilor, prin utilizarea tehnologiei de ultima ora, instalare profesionista, garantie si service asigurat, servicii si produse ce raspund cu succes necesitatilor de comunicare.

Produse Telecomunicatii 

  • Echipamente telecomunicatii, cablari structurate, asistenta tehnica, service, garantii.
  • Tehnologia UTP, fibra optica sau wireless, pentru solutii optime in comunicatie si prelucrarea datelor.
  • Detectori, senzori incendiu, sisteme antiefractie, control acces, supraveghere video, interfonie.