Servicii

TelecomunicatiiTelecomunicatii

Echipamente de telecomunicatii, cablari structurate, asistenta tehnica, service, garantii. Sectorul comunicatiilor este unul dintre cele mai dinamice sectoare ale economiei si reprezinta suportul pentru multe alte ramuri economice. Comunicatiile s-au dezvoltat in ritm alert in Romania, in ultimii ani, telefonul mobil a devenit un produs de larg consum, iar Internet-ul, un instrument indispensabil de comunicare a numerosi romani, persoane private sau agenti economici. Rolul major jucat de comunicatii in societatea romaneasca si cea internationala implica o admnistrare flexibila si eficienta a acestui domeniu considerat prioritar.

 

NetworkingNetworking

Tehnologia UTP, fibra optica sau wireless, psentru solutii optime in comunicatie si prelucrarea datelor. Cu o bogata experienta in domeniul retelelor , DIALCOM Systems poate asigura o gama larga de servicii, de la proiectare retele informatice UTP, fibra optica sau wireless, proiectarea de retele integrate de date si voce proiectarea si implementarea solutiilor de securizare a transmisiunilor de date, plus instruirea personalului institutiei pentru utilizarea corecta si optima a echipamentelor informatice.

 

SecuritateSecuritate

Detectori, senzori incendiu, sisteme antiefractie, control acces, supraveghere video, interfonie. Piata de produse de securitate din Romania a crescut constant dupa anul 1989, cand tot mai multe firme au inceput sa importe produse si tehnologie din strainatate. In masura in care cererea de produse de calitate venita din partea unor clienti interni s-a dezvoltat, iar concurenta a inceput sa se faca simtita, oferta importatorilor si producatorilor interni a inceput sa se diversifice. In momentul de fata pe piata romaneasca exista o gama foarte variata de produse care satisfac cea mai mare parte a nevoilor de securitate ale unei firme. Dialcom Systems este distribuitor de camere de supravegehre high-resolution MOBOTIX.

  • Echipamente telecomunicatii, cablari structurate, asistenta tehnica, service, garantii.
  • Tehnologia UTP, fibra optica sau wireless, pentru solutii optime in comunicatie si prelucrarea datelor.
  • Detectori, senzori incendiu, sisteme antiefractie, control acces, supraveghere video, interfonie.